A Simple Key For روز زن Unveiled
A Simple Key For روز زن Unveiled
Blog Article
سال ۱۹۱۰: کلارا زتکین، فعال سوسیالیست، در کنفرانس بینالمللی زنان سوسیالیست در کپنهاگ پیشنهاد برگزاری روزی جهانی برای زنان را داد که با حمایت گستردهای روبرو شد.
مُفتتحمن نحن؟ميثاق الشرفهيئة التحريرالهيئة الإداريةكُتابنااتصل بنا
این مراسم حاصل آمیختگی فرهنگ چندین کشور و در درجه اول کشورهای اروپایی بهویژه بلوک شرق بود. در سال ۱۹۱۷ میلادی در اتحاد جماهیر شوروی، این روز یک مناسبت ملی اعلام شد و به دیگر کشورهای همسایه نیز سرایت کرد. در حال حاضر در بسیاری از کشورهای شرقی این روز جشن گرفته میشود.
روز زن در ایران مصادف با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) است که در تقویم شمسی ۱۴۰۳، روز یکشنبه ۲ دی است. این روز فرصتی عالی برای ابراز عشق و قدردانی از زنان مهم زندگی ماست. مادران، همسران، دختران، خواهران، دوستان و همکاران، همه و همه شایسته تقدیر و تشکر در این روز خاص از سال هستند.
تغییر رمز عبور یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید رمز عبور جدید*
العقد الدولي الثالث للقضاء على الاستعمار [الإنجليزية]
^ للإعلام، الوحدة العربية في قسم خدمات الشبكة العالمية بإدارة الأمم المتحدة.
حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگویی برجسته برای زنان مسلمان ایرانی مطرح است.
همچنین از بانوان پیشکسوت و فعال در عرصههای مختلف تقدیر به عمل میآید.
نظام ملل متحد بطور مستمر توجه ویژه ای به more info موضوع خشونت علیه زنان دارد. اعلامیه مجمع عمومی در مورد حذف خشونت علیه زنان در ۱۹۹۳ دربرگیرنده "تعریفی واضح و جامع از خشونت علیه زنان [و] بیانیه ای روشن از حقوقی است که باید برای اطمینان از رفع خشونت علیه زنان به هر شکلی، استفاده شوند" این اعلامیه نمایانگر "تعهد دولت ها در قبال مسئولیت هایشان و تعهد همه جوامع بین المللی دررفع خشونت علیه زنان" است.
اليوم الدولي لمنع استخدام البيئة في الحروب والصراعات العسكرية
گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند مشاهده سریع افزودن به علاقه مندی باغ گل منشور تک گل
این رویداد توسط بسیاری به عنوان «تولد فمینیسم جهانی» توصیف شده است. با توجه به اینکه آرمان های کنفرانس مکزیکوسیتی خیلی برآورده نشده بود، ۱۵۷ دولت شرکت کننده، راهبرد های روبه جلو نایروبی را به ۲۰۰۰ موکول کردند. این سند با اعلام اینکه همه مسائل مربوط به مسائل زنان است ، فرصت تازه ای مطرح کرد.
از جمله یکی از مهمترین مدافعان حقوق زن در آلمان خانم کلارا زتکین (۱۸۵۷-۱۹۳۳) خواسته های مبارزان زن در آلمان را مبنی بر هشت ساعت کار در روز، تعصیلات ویژه در ایام زایمان و سایر حقوق طبق قانون را تقاضا کرد.